Elämykset, metsästys- ja kalastusretket 

Järjestämme tilauksesta erilaisia metsästys- ja kalastusretkiä sekä luontoelämyksiä ryhmille, perheille, tyky-tapahtumiin ja merkkipäiviin.

Metsästys- ja kalastusretket

Sorsastusretket kosteikolle 20.8. alkaen viikottain pienille ryhmille tilauksesta pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin. Aikataulut ovat yksilöllisesti sovittavissa. Tilamme läheisyydessä on useita kosteikkoja yhteensä 20 hehtaaria.

 

Metsästysmaja

Vuokraamme lammen rannalla olevaa Tortonmajaa tilauksesta. Majalle järjestämme tarjoilua asiakkaan toiveen mukaan, vaikkapa tapaksia suomalaisittain tai nokipannukahvit. Majan läheisyydessä on lammen lisäksi laavu ja kosteikko. Tarvittaessa vuokraamme majalle myös siirrettävää saunaa. Maja tarjoaa mahdollisuudem päästä metsästämään. Maja on myös hyvä perhekohde, sillä se on lähellä kaikkea, mutta kuitenkin metsän keskellä.

 

Siirrettävä sauna

Vuokraamme siirrettävää saunaa käytettäväksi tilallamme tai asiakkaan valitsemassa paikassa lähialueilla. Sauna lämmitetään puilla ja siihen mahtuu kerrallaan kahdeksan saunojaa. Myös paljun vuokraus on mahdollinen.

 

Kosteikot ja lintutorni

Tilamme läheisyydessä on Haikkaanlahden retkeilyreitit, useita kosteikkoja yhteensä 20 hehtaaria sekä Suoniityn lintutorni lähellä Ryngän suota. Lintutorni ja kosteikot ovat vapaassa käytössä. Järjestämme tilauksesta retkiä lähiluontoon.

 

Tapahtumat

Järjestämme monenlaisia tapahtumia tilauksesta. Tunnetuin ja suosituin tapahtumamme on vuosittain järjestettävä laskiaissunnuntain pulkkamäkitapahtuma. Meidät tunnetaan myös vetokoirahiihtäjiä varten tehdyistä talvireiteistä. Kysy lisää ja pyydä tarjousta.